Custom build fietsen


De allerlaatste custom build fiets met hoge korting.

NOTE: Wij zijn geen fietsenwinkel waar u een nieuwe fiets koopt. Garantie is om die reden beperkt. Zie onze algemene voorwaarden.


Custom build heren Gazelle fiets

Deze prachtige Gazelle is gered van de sloop, volledig gestript, gepoetst en opnieuw opgebouwd en gestyled.
Aangepast met een handgemaakte eiken houten achterdrager. Gebruikerssporen en kleine beschadigingen, maar in zeer goede staat en rijdt fantastisch!
Deze fiets is voorzien van nieuwe banden (Schwalbe Delta Cruiser Plus, met een goede lekbestendigheid), en een geleefd vintage zwart leren Brooks B67 zadel. Heeft prachtige werkende fietsverlichting; een collectors item vintage grote Miller koplamp en Spanninga achterverlichting, beide op batterijen. Last but not least, de fiets is voorzien van prachtige roestvrijstalen brede velgen van Nederlands fabricaat van Van Schothorst. Wielmaat: 28 x 1 1/2 Het achterwiel met terugtraprem is zelfs gloednieuw!
Verder zit er een subtiele kettingbeschermer op met een mooi patina op het metaal. De nieuwe onderdelen vertegenwoordigen een winkelwaarde van zo'n €150,- De Vintage onderdelen zijn onbetaalbaar en zorgen voor de perfecte finish van deze bijzondere fiets.
Kom langs en maak een afspraak voor een klein testritje. Fietsplezier gegarandeerd! 

Deze fiets is te zien en testen op afspraak bij Circulaire Stadswerkplaats Amersfoort, Miereveldstraat 72. 

 

Deze korting is vanwege een opruiming van fietsen. Ik stop met de verkoop van fietsen en richt mij volledig tot inrichting en het maken van meubels en kleine cadeaus. 

€ 430,00

€ 300,00

  • Beschikbaar

CONTACT: 

Telefoon: 06 43271520

Mail: info@woodyourecycle.nl
KvK: 66237696

 

 


Volg WOOD you reCYCLE op social media

 

Facebook
@woodyourecycle

Instagram
woodyourecycle.nl

Twitter
@WOODYOURECYCLE

Pinterest

woodyourecycle.nl