Workshop


WOOD you reCYCLE biedt workshops aan voor particulieren en bedrijven. Tijdens deze workshop is er altijd aandacht voor circulair werken en duurzaamheid. We recyclen materialen en creëren hier samen iets nieuws van. 

 

Workshops bied ik op maat aan. De prijs is gebaseerd op een mix van tijd, voorbereiding, materiaalkosten en andere wensen. 
Voor een kennismakingsworkshop met hout liggen de kosten tussen de €150,- en €300,- voor een groepje van 4 tot 8 personen. 

Bij een complexere workshop ligt het starttarief hoger, omdat dit meer persoonlijke begeleiding en materiaalkosten vraagt. Denk dan aan

een prijs van €50,- pp, met een minimale deelname van 4 personen en maximaal 6 personen. 

Workshops biedt ik aan voor zowel kinderen als volwassenen. Mijn achtergrond als leerkracht basisonderwijs komt hier dan ook van pas. En ben ik gediplomeerd om handvaardigheid lessen te kunnen verzorgen. 

 

(De totale prijs hangt af van de individuele wensen van de klant. Bijv. of er ook nieuwe ingekochte onderdelen in het project verwerkt worden, zoals onderdelen om lampen te kunnen maken.)

Workshops die ik met enige regelmaat geef:
- Maak je eigen kaarsenstandaard / waxinelichthouder
- Maak je eigen kaarthouder
- Maak je eigen kapstok
- Maak een eigen duurzaam spel

Workshop in de Circulaire Stadswerkplaats Amersfoort

Het actueel aanbod van workshops op inschrijving vind je bij EVENTS

Reacties van deelnemers

Patrick: 
"Het was een gezellige sessie met z'n 4-en en ook eigenlijk een goed aantal zodat je ons aandacht kon geven mbt materialen en tools."

Stefan & Agnes:
"We hebben een leuke dag gehad met onze groep vrienden. De workshop is iedereen supergoed bevallen."

Joep: 
"Wat een gave dag. Ik heb overal van genoten. De lamp is een groot succes. Toch blij dat ik deze gemaakt heb ipv het wiel."


CONTACT: 

Telefoon: 06 43271520

Mail: info@woodyourecycle.nl
KvK: 66237696

 

 


Volg WOOD you reCYCLE op social media

 

Facebook
@woodyourecycle

Instagram
woodyourecycle.nl

Twitter
@WOODYOURECYCLE

Pinterest

woodyourecycle.nl