Fotocredit: Clemens Rikken


Missie

Sinds 2016 vind je in deze webshop  woonaccessoires in een creatieve en unieke uitvoering.

Ieder gerecycled product geeft inspiratie voor een nieuwe bestemming. Van kapstok tot tafel, van lamp tot kandelaar.
Mijn missie: Met een gemiddelde van 1,3 fiets per bewoner in Nederland, draagt WOOD you reCYCLE bij aan een vermindering van afval. Binnen onze fietscultuur laat ik je de schoonheid van de fiets vanuit een ander perspectief zien.

 

 

Wie ben ik

Mijn naam is Imke van de Venne. De passie voor mijn producten komt mede voort uit het feit dat ik zelf graag op de fiets stap. Het design van iedere fiets op zichzelf is al prachtig. Soms zelfs zo mooi, dat hij aan een muur in de woonkamer niet zou misstaan. Kijkend naar een grote stapel oud ijzer bij een fietswinkel ontstond mijn idee voor het recyclen van gebruikte onderdelen. 
Nu is de tijd aangebroken om mijn creativiteit, hoofd en handen te gebruiken bij mijn nieuwe projecten. 

 

 

Design

Het design van mijn producten komt voort uit de recycle gedachte. Waarom geen goede producten van een fiets hergebruiken om deze als interieur object in en om huis te gebruiken? Dit betekent ook dat ieder product uniek is.  Het wordt gemaakt van op dat moment beschikbare & recyclebare producten vaak in combinatie met  sloophout. Dit geeft een geleefde en robuuste uitstraling en zorgt voor karakter van jouw gekochte lamp, tafel of andere creatie.


CONTACT: 

Telefoon: 06 43271520

Mail: info@woodyourecycle.nl
KvK: 66237696

Bank: NL96 KNAB 0256 8886 12

 


Volg WOOD you reCYCLE op social media

 

Facebook
@woodyourecycle

Instagram
woodyourecycle.nl

Twitter
@WOODYOURECYCLE

Pinterest

woodyourecycle.nl