Fotocredit: Clemens Rikken


Missie

Sinds 2016 reduceer ik met WOOD you reCYCLE lokale afvalstromen tot interieur producten. De fiets is voor mij een inspiratiebron voor vele nieuwe producten. 

 

In 2022 is de interesse voor het hergebruik van materialen gegroeid. In samenwerking met collega's van de Circulaire Stadswerkplaats Amersfoort kunnen we op grotere schaal meer bereiken. Als werkplaats recyclen wij hout, metaal en plastic.

Wie ben ik

Mijn naam is Imke van de Venne.
Ik ben van nature een echte maker in hart en nieren.

 

Mijn onderwijs achtergrond komt van pas bij het geven van workshops en lezingen. Mijn klus skills heb ik in de afgelopen jaren in de praktijk en middels scholing opgebouwd.  
Nu is de tijd aangebroken om mijn creativiteit, hoofd en handen te gebruiken bij mijn nieuwe projecten. Projecten voor duurzame  interieurinrichting.

Design

Het design van al mijn producten komt voort uit de recycle gedachte.
Waarom zou je meubels maken met nieuwe grondstoffen als je met meer karakter dit kan bouwen met reststromen die ergens anders afgedankt worden?  

 

Dit betekent dat ieder product uniek is. De productie doen we van op dat moment beschikbaar materiaal. Dit geeft een geleefde en robuuste uitstraling aan jouw gekochte lamp, tafel of andere creatie.


CONTACT: 

Telefoon: 06 43271520

Mail: info@woodyourecycle.nl
KvK: 66237696

Bank: NL96 KNAB 0256 8886 12

 


Volg WOOD you reCYCLE op social media

 

Facebook
@woodyourecycle

Instagram
woodyourecycle.nl

Twitter
@WOODYOURECYCLE

Pinterest

woodyourecycle.nl