Il Magistrale cycling coffee


Il Magistrale cycling coffee gelooft dat kwalitatief goede koffie en fietsen een optimale match zijn en sterker nog een "way of life"! Il Magistrale is een koffie die je verdiend, na jouw moment van inspanning op de fiets waarbij jij je grenzen opzoekt.  #EARNYOURCOFFEE is hun lijfspreuk. Maar eerlijk is eerlijk... ook in relaxmodus genieten wij van hun heerlijke blends..

Il Magistrale - Pistolero espresso

Heerlijke en eerlijke (fairtrade) espresso capsules voor de Nespresso Machine. 
Smaken van rijke chocolade, hazelnoot en kaneel proef je in deze koffie. De intensiteit  van de koffie is 8 op een schaal tot 10. De 100% Arabica bonen vinden hun oorsprong in Ethiopië, Honduras en Peru. Er zitten 10 capsules in 1 verpakking. De capsules zijn volledig biologisch afbreekbaar en kunnen in de groene afvalbak.

El Pistolero
EL PISTOLERO (Alberto Contador) was een van de bekendste Spaanse grote ronde fietsers voor vele jaren. Zijn bijnaam verdiende hij door zijn legendarische aanvallen op stijle beklimmingen. Deze roast wordt opgedragen aan zijn vechtersmentaliteit en past goed bij de levendige espresso brew van Il Magistrale! 

€ 4,95

  • Uitverkocht

Il Magistrale - Spartacus Ristretto

Heerlijke en eerlijke (fairtrade) sterke ristretto capsules voor de Nespresso Machine. 
Smaken van volle chocolade, honing en caramel proef je in deze koffie. De intensiteit  van de koffie is 10 op een schaal tot 10. De 100% Arabica bonen vinden hun oorsprong in Ethiopië, Honduras en Peru. Er zitten 10 capsules in 1 verpakking. De capsules zijn volledig biologisch afbreekbaar en kunnen in de groene afvalbak.

Spartacus
SPARTACUS (Fabian Cancellara) was een grootse Zwitserse wielrenner die zijn bijnaam verdiende door genadeloos toe te slaan in time-trials en zijn concurrenten eraf te rijden op de Belgische en Franse Cobblestones! De enorme power in zijn benen matcht de power in onze ristretto koffie!

€ 4,95

  • Uitverkocht

Il Magistrale - Elefantino Lungo

Heerlijke en eerlijke (fairtrade) capsules voor een frisse Lungo koffie in de Nespresso Machine. 
Smaken van chocolade, blauwe vruchten en zoete hazelnoot proef je in deze koffie. De intensiteit  van de koffie is 5 op een schaal tot 10. De 100% Arabica bonen vinden hun oorsprong in Honduras, Peru en Indonesië. Er zitten 10 capsules in 1 verpakking. De capsules zijn volledig biologisch afbreekbaar en kunnen in de groene afvalbak.

Il Elefantino
Il ELEFANTINO (Marco Pantani) was een meesterlijke Italiaanse wielrenner die zijn bijnaam verdiende doordat hij zo enorm licht en snel was bij de vele be
klimmingen! Hij had de power van een kleine olifant in zijn benen. Deze blend en roast matcht de lichtheid en het frisse dat wij zo bewonderen in deze wielrenner! 

€ 4,95

  • Uitverkocht

Il Magistrale - Explorer Pack

Moeite om de juiste koffie te kiezen?! Ga dan voor deze explorer pack en ontdek jouw favoriete Il Magistrale koffie. Of geef het cadeau aan jouw fietsmaatje die zijn of haar dag niet start zonder een heerlijk shotje cafeïne! 
In deze verpakking tref je aan: 4 x 200gr koffie in diverse smaken inclusief een Il Magistrale cycling bidon.

 

Koffieblends:

Der Panzerwagen - Sulawesi (Indonesië)

Bom van Balen - Colombia

Leeuw van Vlaanderen - Monument Blend

Cima Coppi - Brasil/Ethiopia Blend

 

€ 32,50

  • Uitverkocht

CONTACT: 

Telefoon: 06 43271520

Mail: info@woodyourecycle.nl
KvK: 66237696

Bank: NL96 KNAB 0256 8886 12

 


Volg WOOD you reCYCLE op social media

 

Facebook
@woodyourecycle

Instagram
woodyourecycle.nl

Twitter
@WOODYOURECYCLE

Pinterest

woodyourecycle.nl