Week zonder Afval 2024

Kan ik een WEEK zonder afval?!! Nee, dat lukt mij eerlijk niet. Wel vind ik het gaaf om door zo'n thema weer even aan te denken gezet te worden. JA, ik probeer mijn carbon footprint op deze aarde kleiner te maken. JA, ik probeer hierbij positieve verhalen te delen en hiermee anderen hopelijk te inspireren. 
Maar... NEE, het lukt mij niet afvalvrij te leven. Zou ik het willen? JA. Kan ik nog meer doen? JA

Zullen we dan samen eens kijken hoe we steeds een stapje dichterbij komen, bij een meer afvalvrije samenleving?

 

25 mei t/m 2 juni hebben we hier extra aandacht voor. Met een prachtig en divers programma in de stad. Ik hoop je dan ook bij een van deze activiteiten te mogen ontmoeten. Om te genieten en leuke gesprekken te voeren. En hierbij kritisch, maar ook mild te zijn voor jezelf. Want we moeten onze missie ook vol kunnen houden en daardoor hopelijk anderen meenemen in ons avontuur. 

26 mei organiseer ik inmiddels voor de 5e keer een duurzame markt bij Huis Miereveld. Daar zal je ook inspirerende makers vinden en mooie verhalen. 

 

Vind hier het hele programma in de stad. 

CONTACT: 

Telefoon: 06 43271520

Mail: info@woodyourecycle.nl
KvK: 66237696

 

 


Volg WOOD you reCYCLE op social media

 

Facebook
@woodyourecycle

Instagram
woodyourecycle.nl

Twitter
@WOODYOURECYCLE

Pinterest

woodyourecycle.nl